TUNTIHEVOSET ja -PONIT: 

  * Puoliverinen Fritzi

on nuori kivaliikkeinen ruuna, joka on hyvin seurallinen luonteeltaan.  Fritzin  liikkeet ovat tasaiset istua.  Tähän poikaan ei voi olla ihastumatta. Fritzi  soveltuu koulu- ja estetunneille. 


 

 

*Puoliverinen Reetu

on suurikokoinen ja osaava hevonen. Ruuna on hyvin seurallinen luonteeltaan ja koulutunneilla tarjoaa mahdollisuuden opetella haastavampiakin kuvioita. Reetulla on tasaiset liikkeet, joissa on helppo istua ja se on muutenkin hyvin miellyttävä ratsastaa. Reetu on myös varma hyppykaveri estetunneille. * Puoliverinen Armi

on monipuolinen pienikokoinen hevonen. Armilla on helpot ja tasaiset liikkeet joissa ratsastajan on helppo työskennellä. Etenkin puomi- ja estetunneilla Armi innostuu ja se hyppääkin taitavasti isompiakin esteitä. Armi on kokenut konkari monenlaisille ratsastajille.
Painoraja 80 kg
 

 

 

 

* Puoliverinen Patron

pienikokoinen kevytrakenteinen nuori ruuna, joka on todella mukava hevonen hoitaa ja ratsastaa. Patron on pehmeäliikkeinen ja sopivan herkkä ratsastaa, ja se sopiikin kaikille vasta-alkajista osaavampiin ratsastajiin. Estetunneilla Patron on elementissään.
Painoraja 80 kg


 

* Puoliverinen Sulo

on herkkä ruuna, joka sopii kaiken tasoisille ratsastajille. Sulo kulkee helposti omalla moottorillaan ja omaa miellyttävät liikkeet, joissa on helppo istua. Sulo on myös äärimmäisen seurallinen hoitaa karsinassa. Esteillä Sulo sopii kokeneemmille ratsastajille. 
Painoraja 80 kg

 
 

 

* Suomenhevonen Haka

sulattaa syväluotaavalla katseellaan kaikki. Lempeämpää hevosta saa hakea! Sopii hyvin alkeisratsastajille, terapiaan ja ajohevoseksi. Toimii turvaratsuna myös pienille lapsille varman luonteensa ansiosta. Ihana ratsastajalle, joka ei halua laukata. Hoitaessa ruuna on seurallinen.
Painoraja 85 kg

 
 

* Risteytysponi Cola

on ison ponin koossa oleva nuori poni, joka on kiva kaveri niin koulu- kuin estetunnillekin. Colalla on kivat liikkeet ja nuoresta iästään huolimatta se on miellyttävä ratsastaa. Cola hyppää hyvin. Cola sopii pienikokoisille aikuisille sekä osaavammille lapsille.
Painoraja 70 kg.* Welsh A Ruusunen

on valkoinen kaunis tamma, joka aloittelee tunneille.  Sopii pienikokoisille ratsastajille.
Painoraja n. 50 kg.
* Risteytysponi Pekka

on pieni sydäntenmurskaaja. Pekka on jo onnistunut valloittamaan monien sydämet. Pekka on kiltti hoitaa ja se kuljettaa pieniä ratsastajia tasaisesti tunneilla. Pekalla voi myös ajaa.
Painoraja 45kg* Shetlanninponi Lurjus

on musta pieni poni, jonka sydän täyttä kultaa. Poni tarvitsee tomeran ratsastajan. Hyppytunneilla Lurjus hyppää hyvin. Alkeistunneille talutuksessa Lurjus on turvallinen poni aloitella ratsastajanuraa.

Painoraja 45-50 kg.


10-vuotias ruuna Dese

179cm kaunista kimoa yhdessä paketissa. Kiltti kyvykäs hevonen joka aloittaa myös vikellyshevosena. He B he A-tason hevonen. 

ei vielä kuvaa!


5 vuotias ruuna Rolle, ihana kouluheppa jolla kokoa myös 175 cm. Rakastaa kaikkia ihmisiä eikä omaa ilkimyksiä. Rauhallinen. He C he B-tason koulutunnit. 


9 vuotias tamma Toga. Musta iso ponitamma joka tykkää hypätä. Kiltti. Tekee nuorisotunnit ja hyppytunnit.Jekku 9- vuotias kilpaillut koulu/ esteruuna , kiltti, iso rautias, ei hötkyile ja omaa ihanat askeleet, bravuuri on hieno keskiravi. Esteet 110 cm koulu he A

 

 

 

Tallilla muutama isompi hevonen, joten myös miehet ovat tervetulleita ratsastamaan.

Painorajat ovat suuntaa antavia.

 


Kuvien käyttäminen tai tekstien kopioiminen on ehdottomasti KIELLETTY!


contpics/1.jpg Pelto-Einolan ratsutila

Pelto-Einolan ratsutila, Inniläntie 241, 37500 Lempäälä, Puh. 045 114 5202 Mobiili